Facts

Sjove/mærkelige facts

To af de største og bedste fact-sider på nettet er ’OMGFacts’ og ’Überfacts’. Og ’for your pleasure’ har jeg samlet en lille række af mine personlige favorit-facts fra disse sider – en liste med facts som du på ingen måde har brug for at vide, men som ikke desto mindre er ret underholdende. Sæt i gang!

 

1. Anatidaephobia – Er det engelske ord for – ’Frygten for at du, lige meget hvor du befinder dig, bliver overvåget/betragtet af en and’.

Ja, på dansk kunne vi kalde det for forfølgelses-andvid. BaDumTsss! (jeg ved du elsker en god, dårlig joke).

 

2. I Japan har de firkantede vandmeloner.

– Fordi vandmeloners naturlige runde form ikke passer godt nok i et køleskab!

Vandmelon

Vandmelon

 

3. Østers kan ændre køn.

 

Og så til de facts man straks selv får lyst til at afprøve.

 

1. Den eneste sted man kan kilde sig selv er i toppen af (indersiden af) munden.

 

2. Vindruer eksploderer når de får en tur i mikroovnen.

vindrue

vindrue

 

3. Citroner flyder i vand, men limefrugter synker.

 

 

Vær kritisk overfor informationer fra fact-sider

Jeg har ikke selv afprøvet de to sidstnævnte facts, og det er i øvrigt vigtigt at huske at tage informationerne på de her facts-sider med op til flere gran salt. De facts der står er af og til ikke ordentligt underbyggede, og kan dermed betegnes mere som myter end som egentlige facts. Ja, man skal ikke tro på alt hvad man læser på internettet (bortset fra på theblaze.dk selvfølgelig).

 

 

Pirat-viden og brystvorter

Her og her kan du selv læse mange flere mærkelige og finurlige facts, indtil dit hoved til sidst eksploderer af ubrugelig pirat-viden.

Og apropos ingenting skal det her til sidst lige siges, at det cirkus tager 7 sekunder fra man rører en brystvorte til den bliver stiv. Ja, put det i din pibe og ryg det!

Ingen kommentarer endnu.

Skriv et svar