Ting-man-burde-gøre-oftere

Ting man burde gøre oftere

Jeg har sat mig for at lave en lille liste over, ja – ting man burde gøre oftere. En slags ’hot or not’, eller ’zulu shit parade’ om man vil, bare med fokus på det hotte, det lækre og det positive. Så uden yderligere svøbher går ingenting.

 

Lagkagediagrammer og mobilos

En af de allerførste ting man burde gøre oftere, er at lave lagkagediagrammer og andre slags diagrammer (men mest lagkage) over tilfældige, og nogle gange ligegyldige ting. Prøv at lav et lige nu, så får du det rigtig godt. Og for at forklare dette bedre har jeg lavet et lagkagediagram over hvor meget du egentlig bør lave lagkagediagrammer. Ideen stammer i øvrigt fra ’How I Met Your Mother’. Se klippet her.

 

 

Bevares, det er måske ikke det mest informative diagram, så derfor har jeg lavet et diagram over hvornår man bør bruge ordet mobilos.

 

Så hvis du hører en person udtale ordet mobilos, bedes du venligst høfligt shysse på vedkommende omgående, hvilket bringer mig elegant hen til den næste ting man burde gøre oftere, nemlig at shysse spontant på tilfælde folk, mens man taler med dem. Ikke hele tiden, for så stopper vedkommende bare helt med at sige noget, men bare sådan diskret ind i mellem ordene. Det er så dejligt arrogant, mærkeligt og sort på samme tid. Ideen (shh) stammer i øvrigt (shh) fra en Mandrilaftalen-sketch (shh) (shh). Se klippet her. 

 

Bowlingsko, videohilsner og trademark

En andet ting man burde gøre oftere, er at gå i bowlingsko. Eller som rapperen Johnson ville sige: ’at bowle hele dagen’ – jojo, han siger godt nok ’bawle’ – men potato (potÆto) tomato (a’et udtalt som a’et i ’car’), som en af mine venner siger. Bare for at gøre det traditionelle tomÆto tomAto lidt mere sort. Tænk lidt over den..

Anywho – Jovist, bowlersko kan være lidt glatte, men alligevel. Det er sgu da både god stil, hipster-agtigt og mega swag, og hvad de unge nu ellers går og siger. Derfor har jeg lavet et lagkagediagram over hvor meget, og hvornår, man faktisk burde gå i bowlingsko.

 

 

Endnu en ting man burde kaste sig ud i langt tiere, er at lave en videohilsen til en fest eller et arrangement man ikke kan komme til. Det kunne være en vens 34 og et halvt års fødselsdag, eller sågar en fredagsbar på et Gymnasium– jo mindre arrangementet er, jo bedre. Så hvis du vil føle dig som en rigtig ’rockstar’, så fat mobilos (shh), og optag en videohilsen/takketale (den må gerne være rigtig lang, som man siger):

”Ja, jeg er ked af jeg ikke kunne komme i aften. Jeg er pt. i studiet med ’Remee’. Tillykke med snedkerlærlingepladsen Carsten. I må have en fantastisk aften. Og ellers vil jeg bare gerne takke mine forældre og gud og naturen, i har gjort mig til den jeg er i dag – uden jer ville alt det her ikke være muligt…” Og så videre..

 

Og endelig burde man sige ’trade-mark’, efter et udtryk man har fundet på – det burde være et stykke kage™. Og vel at mærke burde man sige trade-mark, hver gang udtrykket bliver brugt, og selvfølgelig gerne med flere udtryk.

 

Så for at opsummere, er det du skal gøre lige nu, at:

1. Få fat i nogle bowlingsko og tag dem på.

2. Lav et lagkagediagram over hvor fede de er

3. Find på et udtryk og brug ordet ’trade-mark’, hver gang det bliver sagt

4. Lav en ’rockstar’ –videohilsen

5. Shysse sporadisk i din næste samtale med en person

 

Ja, de kalder mig jo trendsetter ude i byen. Men hvem er det egentlig der går og kalder folk noget ude i byen? Det er da et lidt tarveligt og sært sted at kalde folk noget. Nå, men anyways – jeg har lavet et tærtediagram™ over ting (shh) man burde gøre oftere.

 

Ingen kommentarer endnu.

Skriv et svar