elsker

Er du en selvisk elsker?

Som med indlægget ’Er du til Pussy?’, har du på sin vis været ude for en narre-titel (men det er bare sådan et dejligt udsagn, at jeg bliver nødt til at bruge det). Dette indlæg handler nemlig ikke om elskov, men snarere om ordet ’selv’; som man jo blandt andet bruger i ord som: selvmål, selvsving, selvmord, selvtægt, selvangivelse og selvhjælp. Sidstnævnte er i øvrigt en anelse ironisk, da man jo får hjælp af en anden person, når man køber en selvhjælps-bog. Få hjælp af andre til at hjælpe dig selv. Hmm.

 

Nye selvord

Nå, men anyhow – jeg mener man også burde bruge ordet ‘selv’ foran mange andre ord, for derved at opnå nye og spændende ord, udtryk og betydninger. Du får lige en lille liste over nye selvord (ord man selv har opfundet):

 

Selvmad – Hjemmelavet mad (herunder for eksempel: selvtærte og selvsalat)

Selvkort – Når man lægger kabale

Selvbold – At spille mur (altså fodboldspillet)

Selvsex – Ja, den kan du selv regne ud

Selvkort

Selvkort

 

Herudover har vi de mere specielle selvord, som:

Selvbrun – Når man har brugt for meget selvbruner (hey! Se lige ham der. Han er vel nok selvbrun)

Selvskab – Et skab man selv har samlet fra f.eks. IKEA. (ikke at forveksle med selskab)

 

Nye glædesord

Denne praksis kan også bruges på ord som ‘glædes’; og hvor det eneste ordinære glædesord jeg kan komme i tanke om, er det altid dejlige ord: glædespiger, findes der imidlertid en del gode muligheder for nye glædesord. Her tænker jeg på:

 

Glædeshus – Bordel

Glædesfnat – Klamydia

Glædestobak og glædeskage – Hash og hashkage

Glædesvand – Cola

Glædessaft – Øl (eller andre, mere sex-relaterede kropsvæsker, afhængig af ens tankegang)

Øl

Øl

 

Luksusord

Derudover findes det fantastiske ord: ’luksus’, hvilket jeg, som sammensat ord, umiddelbart forbinder med  luksus-luder, eller luksus-dyr. Men spørgsmålet er om man ikke også kan sætte det foran andre ord?

Er en luksus-snedker måske ikke en virkelig dyr og eksklusiv snedker, og hvad med en luksus-ninja – han har måske de mest bling kastestjerner på havnen?

En luksusbuks (det klinger også godt i munden), kunne være en person der går i dyrt tøj, og en der er luksusfed, må være en person der er blevet tyk ved at spise virkelig dyr mad. Altså en rig, og samtidig tyk person.

luksusbuks

luksusbuks

 

Hvis du har et selv-, luksus- eller glædesord, du vil bidrage med, er du meget velkommen til at skrive det i en kommentar (og dermed lade være med at være sådan en selvisk elsker).

Ingen kommentarer endnu.

Skriv et svar