Sprogligt beskidte skilte – Om sex-relaterede by- og vejnavne

Bliver man nogensinde for gammel til en omgang pik-og-patter humor? Svarene er ’No Way Jose’, ’Det tror jeg næppe’ samt ’På ingen mulig måde’.

 

Sex-relaterede by- og vejnavne i Danmark

I dette indlæg vil jeg liste en række danske og engelske sprogligt beskidte by- og vejnavne, og lad os starte i det herlige Dannevang, hvor vi ud over de lækre byer ’Lem’ og ’Tarm’, har beskidte navne såsom:

 

1. Bollervej

2. Karens Klit

3. Bøssehage

4. Klit-renden

5. Pikkerbakken

6. Babberup

7. Dunkekrogen

 

Og når man kigger på disse navne på skiltene, kan man hurtigt blive i tvivl om, hvorvidt de personer, der har fundet på navnene, har ekstremt beskidte tankegange eller ekstremt sobre tankegange. Men det virker nu en anelse langt ude, hvis de ikke har tænkt over den potentielle ‘beskidte’ fortolkningsmulighed.

 

Under alle omstændigheder, nærmest skriger disse navne på vittigheder omhandlende, hvorvidt man har været oppe i Karens Klit, eller om frøkenen har været en tur i Babberup.

Men sådan dårlige vittigheder vil jeg naturligvis skåne dig for – fra nu af.

 

Sex-relaterede by- og vejnavne i England

Anywho, lad os rykke videre til Englenes Land, og få en række anti-sobre by- og vejnavne derfra:

 

1. Butt Hole Road

2. Busty View

3. Hardon Road

4. Sandy Balls

5. Fingringhoe

6. Fanny Hands

7. Funbag

8. Spanker Lane

9. Fine Bush Lane

10. Hornyold Road

Butt-Hole-Road

Butt Hole Road

 

Humoren i samtlige af disse ‘beskidte’ skilte ligger i ordenes dobbeltbetydning. ’Fanny’ er for eksempel både et navn, og betegnelsen for vagina (eller røveren). ‘Spanker’ kan for eksempel hentyde til ’et sejl på et skib’ eller ’at slå en person hårdt’ (sidstnævnte kan forstås i en seksuelt sammenhæng – du ved, SM og alt det jazz).

 

I øvrigt er ’funbags’ slang for bryster – bare FYI.

Hvis du kender nogle sprogligt beskidte skilte fra Danmark eller udlandet, skal du være så jævlans velkommen til at bidrage med dem i kommentarfeltet.

Ingen kommentarer endnu.

Skriv et svar