Dødskragerne-kommer!

Dødskragerne kommer!

I Tokyos parker findes de ondeste og mest farlige krager jeg nogensinde har set. Jeg kalder dem for dødskrager. Og Lige meget hvilken park man går rundt i, kan man høre dem og på alle måder nærke deres tilstedeværelse. Deres skrig fylder luftrummet og menneskene med rædsel. De lyder ikke som almindelige krager, men på en måde mere som mennesker, som om de former ord. De er intelligente og særdeles udspekulerede. Jeg er sikker på at de kommunikerer -de planlægger et koordineret luftangreb på menneskeheden. Et krage-komplot så at sige. Deres næb er tre gange så store som almindelige krage-næb og minder mest af alt om næbbene på gribbe – i ved, dem der æder kød fra kadavere. Jeg har hørt at dødskragerne sommetider angriber mennesker – og hvis i har set Hitchcock’s ‘fuglende’, ved i det er sandt. Så pas på, dødskragerne kommer! (i skal desuden være meget velkomne til at bruge denne titel til en horror-film).

Fuglene

Fuglene

 

Dødsudtryk

Rimelig mange ord får i øvrigt en vildere og mere ‘hardcore’ betydning, når man sætter ordet ‘døds’ foran. Som for eksempel ‘dødsdruk’, ‘dødspik’ ‘dødsbingo’ eller måske ‘dødsskak’.(hvordan ville sidstnævnte mon foregå..?)
Dødsdruk får desuden en dejlig ironisk klang, når man bruger det om ‘mild druk’:
“Hey Claus? Skal du med til en stille og rolig omgang dødsdruk i aften? – det bliver uden for hitlisterne. (off the charts)”

Nu vil jeg tage en dødslur i parken. Vi ses på den anden side.

Trackbacks/Pingbacks

  1. Vilde avisoverskrifter & sjove sexnavne - TheBlaze - marts 12, 2017

    […] når de bliver brugt om noget, der ikke er ekstremt – såsom en dødslur. Læs i øvrigt mit indlæg om disse dødsord her. Og naturligvis er fænomenet forfærdeligt, men ikke desto mindre er selve ordet ret […]

Skriv et svar