Dødsnarko

Vilde avisoverskrifter & sjove sexnavne

Ligesom Ekstra Bladets avisoverskrifter, sælger dette indlægs overskrift også nærmest sig selv. Vildt, sjovt og sexet – så bliver det ikke bedre. Dog er der, ligesom med disse avisoverskrifter, en overhængende fare for at love mere end man kan holde. Men lad os nu se.

 

Vilde avisoverskrifter

Først får du serveret en lille, eksklusiv række med overraskende, mærkelige, sensationelle, sorte, sexede og til tider sjove, avisoverskrifter. Primært fra den altid kække avis, Ekstra Bladet, og med et par bidrag fra TV2 og BT. Og til at starte med vil jeg opliste de eneste to, der ikke er sexrelaterede. Tag den væk.

 

1. Østbander bag døds-narko i Danmark

 

2. Sibirisk møntsamler: jeg vil giftes med Putins ekskone

 

Den første overskrift indeholder det fabelagtige ord ’dødsnarko’, der bare emmer af det ekstreme og vilde. I det hele taget er jeg lidt fan af dødsord – især når de bliver brugt om noget, der ikke er ekstremt – såsom en dødslur. Læs i øvrigt mit indlæg om disse dødsord her. Og naturligvis er fænomenet forfærdeligt, men ikke desto mindre er selve ordet ret lækkert.

Overskrift nummer dos minder på fineste vis om et punkt på programoversigten i det evigt sorte satireprogram, Mandrilaftalen:

Sibirisk møntsamler bliver gift med Putins ekskone og Jes Dorph jonglerer 60 grader varmt flygel i El Salvador.

Mandrillen

Mandrillen

 

Og nu til det I alle har ventet på – alt det med sex. Vær så artig:

 

1. Kør din brandert ind med penis

 

2. Mands penis sad fast i rør i TO dage: Se hans bizarre undskyldning

 

3. Store homo-bjørne får mest oralsex

 

4. Knud har stor succes med sin lille penis

Homobjørn?

Homobjørn?

 

Så er der vist også jackpot på brugen af ordet ’penis’ – hele tre ud af fire. Tillykke med det BT og Ekstrabladet! De fleste af overskrifterne behøver egentlig ikke yderligere forklaring, måske lige bortset fra nummer tre. Artiklen handler om, at man i kinamandens land, kan købe en form for alkohol, hvor penisser fra forskellige dyr på en eller anden måde er brygget ind i spiritussen. Mums.

 

Sjove sexnavne

I en lettere relateret kategori finder vi en række udenlandske navne, der på dansk bliver utilsigtet pikante i deres ordlyd. Og her dykker vi helt ned i den dejligt primitive ende af det humoristiske spektrum. Men lidt lummerhed skal der vel også til en gang i mellem.

 

1. Først kan jeg præsentere Michael Fisse. Hr. Fisse er advokat i LA.

 

2. Dernæst har vi en vis fru Helen Ruth Pik, en ældre dame, der også er bosiddende i USA.

 

3. Og endeligt kan nævnes hr. og fru Tissemand, som jeg har skrevet om i dette indlæg.

 

En særlig tak skal gå til Ekstra Bladet. I appellerer til det mest primitive i os mennesker, og det har vi måske brug for en gang i mellem – i hvert fald er det sjovt. Om det så er journalistik, er en helt anden diskussion, som jeg ikke vil gå ind i her.

Ingen kommentarer endnu.

Skriv et svar