Sjove-bogtitler

Hvorfor mænd ingenting fatter og kvinder altid mangler sko – om sære, sjove og fængende bogtitler

Der findes en række bogtitler, der kan betegnes som popsmarte, fængende, catchy og i det hele taget oppe på beatet på en somme tider måske lettere irriterende måde. En af de mest kendte af disse er, oversat til dansk, ’Hvorfor mænd ingenting fatter og kvinder altid mangler sko’ af Allan Pease. Derudover kan nævnes hans opfølger ’Hvorfor mænd vil have sex og kvinder har brug for kærlighed’ og i samme kategori kan nævnes ’Hvorfor mænd intet husker og kvinder intet glemmer’, dog ikke af samme forfatter.

På sin vis er der jo ingenting galt med en fængende titel til en bog, især hvis den på samme tid er rammende i forhold til indholdet i bogen. Men på den anden side kan man mistænke nogle af disse titler for udelukkende at være PR-tricks, for at være kække for kækhedens skyld, og ja.. fred være med det egentligt. Jeg har altid gået ind for en ualmindelig høj mængde af kækhed.

 

Et par danske eksempler

Anywho, her i DK kan vi bryste os af den geniale forfatter Rune T. Kidde, rip. På grund af ham findes fx de overdrevet lækre titler ’Den Lilla Møghætte og pulven’ samt ’De tre dumme svin og den store, tykke pulv’. Og det da lidt smukt.

 

Sjove bogtitler på engelsk

I den store engelsktalende del af verden findes der i den grad umanerlig fede eksempler på sjove, kuriøse, mærkelige og finurlige bogtitler. Og eftersom disse titler ofte fungerer bedst med det tilhørende billede, får du en liste over disse labre bogtitler i billedeform. **Billederne er fjernet pga. copyright. Men de kan alle googles, hvis du lyster. Vær så artig!**

Her findes alt fra det seksuelle, det klamme, til det straight up komplet skøre. Vær så artig monsieur:

 

Come Down From MethFart ProudlyPornogamiPolly Paints A PenisKnitting With Dog HairHow To Succeed In Business Without A PenisStewardess With The MustacheThe Big Book Of Lesbian Horse StoriesThe History Of Lesbian HairThe Secret Of The Old CockCooking With PoohLittle Bobby’s Drunk Again

Ingen kommentarer endnu.

Skriv et svar