Casanova

Du lugter, skal vi gå i bad sammen? – Om scorereplikker

Nu er jeg ingenlunde nogen Don eller Casanova, ej heller en Carlos (ligesom Don Juan, bare lidt mere kæk). Og alligevel, eller måske netop derfor, finder jeg scorereplikker interessante.

For spørgsmålet er om de pseudopoetiske fraser med sol, måne, hav og ædelstensmetaforer egentlig virker, eller om det i virkeligheden er bedre med en lidt mindre dybsindig og lidt mere humoristisk replik? De fleste af de scorereplikker jeg har researchet mig frem til, er i virkeligheden små jokes, små kække bemærkninger der skal fungere som is-brydere.

 

En halv snes  scorereplikker

Her får du en halv snes:

 

1. Du ser træt ud, skal jeg holde dine patter?

 

2. Jeg skal tisse, kan du løfte 20 kg?

 

3. Er dine forældre terrorister?
Det må de være, siden de har lavet sådan en sexbombe som dig.

 

4. Har du et spejl i lommen? For jeg kan se mig selv i dine bukser!

 

5. Jeg håber du har en god forsikring, for du har lige lavet en bule i mine bukser.

 

6. Hvor meget vejer en isbjørn? Nok til at bryde isen, hvad hedder du?

 

7. Hvordan foretrækker du dine æg om morgenen? Hårde, bløde eller befrugtede?

 

8. Er jeg lækker nok nu eller skal du have en øl mere?

 

9. Skal vi splejse om en baby?

 

En halv snes. Jeg har mistet mit nummer, kan jeg låne dit?

 

 

Nogle af disse er både virkelig platte og virkelig brugte, men hvis du nu alligevel forsøger dig med et af eksemplerne, en sen nattetime på Smalle Pub, så skriv gerne i kommentarfeltet, hvordan det gik.

Don-Juan

Don Juan

 

Grove scorereplikker

I en lidt anden kategori finder vi de grovere/mere sorte ’scorereplikker’.

 

1. Hey! skal vi hjem og slå pistøjet sammen?

 

2. Wow er du lige faldet ned fra himlen? For du ser ud til at være landet på dit fjæs!

 

3. Er det ikke dig fra Ninja Turtles?

 

4. ‘Hey! Ved du hvordan man opdager om der er Rohypnol i din drink?’
‘Nej?’
‘…Fedt!’

 

5. kunne du ikke tænke dig at danse ?

Jo da.

Ok. Må jeg så ikke få din stol imens?

 

6. Hey smukke! Hvad siger du til at ta’ med mig hjem og få stukket 3 kg. dansk landskinke op mellem pisflapperne?”

 

7. Hey du, må jeg skam-slikke dig til du sjatpisser?

 

8. Skal du munkes i skideren, din spritso?

 

9. Skal du have noget pik? (og der bliver tilføjet: ’den virker hver gang’)

Er-det-ikke-dig-fra-Ninja-Turtles?

Er det ikke dig fra Ninja Turtles?

 

Hold da fest! Der var et par grove imellem! Og en del af disse er (forhåbentligvis) også bare for sjov og bliver ikke brugt i real life. Det er i virkeligheden selvironiske scorejokes, mere end det er scorereplikker.

 

Et Voila! Nu er du fyrste af scorereplikker, isbryder-konge og alt i alt en rigtig Carlos.

 

Du kan læse mere om scorereplikker på festli.

Tak til pokernet.dk for dårlige scorereplikker.

Trackbacks/Pingbacks

  1. Gammel dansk slang - del 1; druk og værtshusslang - TheBlaze - oktober 25, 2015

    […] Hvis man sidder overfor en af det modsatte køn, bør man tage den kække kasket på og udbryde: ’skal vi støde vores genstande sammen?’, eller den altid gode: ’må jeg røre ved din kop?’. Læs i øvrigt mit indlæg om scorereplikker her. […]

Skriv et svar