clowndating.com

Alle kan finde kærligheden – Om specialiserede datingsider

Der er nu engang noget smukt over udsagnet: ”Alle kan finde kærligheden”. Og på det store alvidende internet findes der ligefrem belæg for påstanden. For med det enorme udvalg af specialiserede datingsider på nettet, er der virkelig noget for enhver.

 

Skøre datingsider

Nogle af siderne er rimelig skøre på en skala (ja, bare på en skala). Det gælder for eksempel:

’Clown Dating’ – hvor man kan, ja – date en klovn.

’Hot Sauce Passions’ – for folk der er til stærk mad.

’Vampersonals’ – for dem der tænder på vampyrer,

Og endelig min personlige favorit:

Sea Captain Date’ – ja, navnet siger lidt sig selv.

 

Specialiserede datingsider

Herudover findes de specialiserede datingsider der, når man tænker over det, faktisk giver ret god mening. Disse er for folk der for eksempel har forskellige kroniske sygdomme, diverse allergier eller måske en religion til fælles.

Herunder findes blandt andre:

’Amish Dating’

’Singles with food allergies’

’STD Match’  (STD – Sexually Transmitted Disease)

STD-dating

STD dating

 

Der findes datingsider for de smukke – ’Darwin Dating’, og for de grimme – ’Ugly Smucks’. Og endda for dem, der har en voksenbaby fetish.

I Danmark har vi for eksempel ’Herpesdating’ og ’Farmer dating’, der kan siges at høre under de lidt mere specialiserede datingsider.

 

 

Objektseksualitet – det nye sort

Anyways, det kan meget vel være at du er særligt glad for din nyindkøbte smartfon eller fancy cykel. Men visse personer tager mildt sagt skridtet videre – de er nemlig objektseksuelle (OS). Og i tilfældet af, at du sidder og tænker: ’say what!?’, tillader jeg mig lige at bryde det ned. En objektseksuel person er seksuelt og romantisk tiltrukket af ikke levende objekter – det kan for eksempel være biler, cykler eller bygninger.

En af de mere kendte personager indenfor OS, stifter af hjemmesiden OS International, Erika Eiffel, tog desuden dette efternavn efter en pseudo-ægteskabelig ceremoni med Eiffeltårnet i Paris (ja, bedst som du gik og troede at der ikke fandtes noget særere end kaptajn-, vampyr- og klovnedating – med alt respekt selvfølgelig).

Erika-Eiffel-talsperson-for-objektseksualitet

Erika Eiffel – talsperson for objektseksualitet

 

Og i bedste hippie-stil vil jeg slutte af med at sige (skrive) at: Uanset mod hvem eller hvad kærligheden er henvendt, vil den altid være smuk og god.

Så gå nu bare ud og giv din cykel en ordentligt krammer – den fortjener også lidt kærlighed.

 

Og næste gang en af dine venner blærer sig med en ny smart dims han har købt, kan du, med en anelse kæk-hed i stemmen, passende kalde ham for objektseksuel (eller måske bare objektofil).

For når han scroller på sin smarte telefon, aer han den så i virkelighed ikke?

Ingen kommentarer endnu.

Skriv et svar