Misforståede piktogrammer

Piktogrammer er illustrerede symboler som fx dame- og herretoilet piktogrammerne eller diverse vejskilte, hvor der er tegnede objekter eller personer på.

 

Når man misforstår med vilje

Det kan være en yderst sjov øvelse at forsøge at misforstå piktogrammer og skilte, altså at tænke sig til, hvad piktogrammerne også kunne betyde. Er dette fx et symbol for ’pas på gamle mennesker i trafikken’ eller måske ’to ældre mennesker er ved at starte en conga linje’? Ingen ved det.

 

Ældre mennesker der starter en conga linje

Og er dette et skilt, der har til formål at advare om vejarbejde eller måske en mand, der har problemer med at slå sin paraply ud?

 

Lav en Google billedesøgning på : vejarbejde for at se eksemplet..

Vandaliserede piktogrammer

Anywho, jeg er faldet over en række piktogrammer, der om man så må sige, har fået tilføjet mening. Og disse vil jeg gerne dele med dig, kære b-læser.

 

Lav en Google billedesøgning på : hide your potato, recieve bacon,  jazz hands warning, pie area og snakes chase you for at se eksempler..

 

Mangen til sjovhed og kreativitet skal man lede en rum tid efter – og det bør man i øvrigt også. Har du nogle piktogrammer, som du på humoristisk vis har misforstået, så må du hjertens gerne dele disse her på bloggen min.

 

Adjø!

Ingen kommentarer endnu.

Skriv et svar