Cigarfar

Cigarfar

Hvis du endnu ikke kender til siden cigarfar.dk, vil jeg på det kraftigste opfordre dig til at klikke ind på den – og det skal gerne forgå i løb.

Cigarfar er, udover at være et smækkert ord, en billedbaseret sprogfejl-side med billeder af diverse (ofte humoristiske) sproglige fejl i produkter, reklamer, brugsanvisninger og så frem deles.

Og for at vække din latente cigarlyst, bringer jeg her et par eksempler fra siden, der med garanti vil få dig til at trække bare en smule på smilebåndet.

 

Sjove sprogfejls-befængte cigarfar billeder

Billederne er fjernet grundet copyright. Men tjek cigarfars facebook for rimelig sjove billeder.

 

Andre ord med ‘far’

I øvrigt burde vi bruge langt flere ‘far’-ord i forbindelse med eksempelvis erhverv. For eksempel julefar i stedet for julemand (jo, julemand er et erhverv!), pizzafar i stedet for pizzamand/bager, for ikke at tale om taxafar, vagtfar og nettofar. Og måske endda i forbindelse med uddannelsestitler. Jeg ville da være svært glad for titlen ‘formidlingsfar’ – og smukt ville det da se ud på et visitkort.

Anyways, for meget mere uheldig orddeling, ufrivillig supermarkeds-humor og generel cigarsjov, så tag madammen under armen og tag på cigarvisit her.

Ingen kommentarer endnu.

Skriv et svar