Japanske-toiletter

Japanske toiletter

I sin tid (altså for to dage siden, men burde man ikke bruge det udtryk om nær fortid også? – Det synes jeg. Altså: ‘i sin tid skrev jeg sidste sætning’). Anyhow.. I sin tid besøgte jeg et lettere ‘fint på den’ japansk restaurant-etablissement (det lyder finere når man bruger franske ord). Og da jeg skulle ‘frekventere’ deres toilet, blev jeg noget overrasket, da jeg satte mig på toiletsædet.

 

Musik til nr. 1 og nr. 2

Straks begyndte de indbyggede højttalere at spille ‘et stykke med’ klassisk musik, jeg ikke var bekendt med. Først troede jeg at lyden kom ude fra restauranten, men nej, der var indbyggede højttalere på toilettet! Altså simpelthen for at dække for den værste toilet-larm, for at skrive det pænt, som man siger (eller sige det pænt som man skriver?).
Nå, men valgmulighederne for dække-lyde var: den allerede nævnte (for mig) ukendte klassiske musik, lyde fra havet – altså bølgebrus og det lejlighedsvise mågeskrig, diverse fuglelyde og endeligt vivaldi’s ‘de fire årstider’.

Vivaldis-de-fire-årstider

Vivaldi’s ‘de fire årstider’

 

Mon det så er meningen at man skal visualiserer at man sidder på en strand og hælder vandet fra de brunede kartofler? Eller bedre endnu, at man ‘lægger en dej’ i en slags fuglepark – eller i fugleafdelingen i Zoo? Og ja, jeg kom kun med de eksempler for at kunne skrive udtryk som ‘at lægge en afro-arm’ (med alt respekt selvfølgelig) og så frem deles.
I forhold til musik ville jeg have foretrukket et lidt bredere sortiment; for eksempel ville Justin Bieber ikke være dårlig at ‘daime’ til. Eller måske endda Peter André ville hjælpe en bedre ‘ned ad den brune vej’ end Vivaldi?
En oplagt kandidat ville desuden være ‘l.o.l.o.l.o. c!’ (l.o.c), da det, i et par af hans sange, lyder lidt som om han er ved ‘at lave nr. 2’, når han ‘rapper’.

 

Men du har nok din egen personlige ‘fækalie-favorit’? I så fald er du meget velkommen til at dele den i en kommentar. (den cd burde man virkelig lave – ‘fækalie-favoritter’, ‘best of the faeces’, ‘the faeces and the bee gees’ og så videre).
Udover lydene og musikken, var dette Panasonic toilet (ja, Panasonic laver åbenbart også toiletter!) rimelig ‘pimpet’; det havde forskellig farvet lys i bunden af toilettet OG i selve toiletkummen. Hvem Helveg (helvede) har brug for at få spotlys på ‘det brune’? Ja, jeg har i hvert fald ikke. Den logik kan jeg ikke lige på stående fod regne ud.

Skulle det være en vandstråle op i numsen?

Nå, men foruden disse ekstra ‘features’, havde dette toilet, som så mange andre toiletter i Japan og andre steder i Asien, et slags indbygget auto-bidet. Man kunne altså vælge at få en vandstråle sprøjtet direkte op i nummeren – det er en ret så mærkelig oplevelse skulle jeg hilse (fra mig selv) at sige. Men det er ikke altid, at det bare er et stykke kage, ofte står instruktionerne nemlig på japansk og man bliver derfor nødt til at trykke på alle knapperne (ja, også dem der har et billede af en dame på) uden helt at kende konsekvenserne – der er næsten lige så mange knapper som i et fly-cockpit – ja, overdrivelse fremmer forlovelse, som man siger – eller det burde man i hvert fald sige.
Anyways – det kan ende galt skulle jeg igen hilse at sige (så kan du selv forestille dig resten, hvis du har lyst).
Med alt respekt, er denne bidet-praksis måske foretrukket mere af nogle end af andre. Men det er jo hygiejnisk og alt muligt lækkert, så jeg kan da klart anbefale det, hvis du planlægger en tur til Orienten.

Skulle-det være-en-vandstråle-op-i-numsen?

Skulle det være en vandstråle op i numsen?

 

Da det altid er god stil at afslutte med et citat, har jeg i dagens anledning fundet et der er meget rammende, beskrivende og samtidigt dybt og filosofisk på et virkelig udvidet niveau:

May the poo be with you

En kommentar til “Japanske toiletter”


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg_replace() in /var/www/jeppezabel.com/public_html/theblaze/wp-content/themes/beveled/includes/theme-comments.php:63 Stack trace: #0 /var/www/jeppezabel.com/public_html/theblaze/wp-content/themes/beveled/includes/theme-comments.php(19): the_commenter_link() #1 /var/www/jeppezabel.com/public_html/theblaze/wp-includes/class-walker-comment.php(183): custom_comment(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/jeppezabel.com/public_html/theblaze/wp-includes/class-wp-walker.php(147): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/jeppezabel.com/public_html/theblaze/wp-includes/class-walker-comment.php(139): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, '5', 0, Array, '') #4 /var/www/jeppezabel.com/public_html/theblaze/wp-includes/class-wp-walker.php(390): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, '5', 0, Array, '') #5 /var/www/jeppezabel.com/public_html/theblaze/wp-includes/comment-template.php(2390): Walker->paged_walk(Array, in /var/www/jeppezabel.com/public_html/theblaze/wp-content/themes/beveled/includes/theme-comments.php on line 63