Dirty scrabble

‘Dirty Scrabble’ er måske verdens bedste spil. (jeg elsker reklamer med den form for ‘tag-lines’ – måske verdens bedste, hurtigste, billigste.. Det der lille ord ‘måske’ gør hele sætningen på sin vis overflødig og budskabet nærmest ikke gældende, hvilket måske er fantastisk).

 

Hvad er ‘Dirty Scrabble’?

Anyhow, ‘Dirty Scrabble’ er mere eller mindre (mere mere end mindre) bare det gode gamle scrabble spil (ja, det er pinligt, hvis du ikke kender det), men kun med ‘dirty’, frække, sjofle, eller beskidte ord. Og qua (med)opfinder af spillet, har jeg pålagt mig selv at opstille et regelsæt for dette virkelig sprøde spil. Disse regler kan ses i slutningen af indlægget. Og jeg vil selvfølgelig opfordre alle jer der ikke har prøvet det – straks at smide alt hvad i har i hænderne (inklusiv penis – ja, det handler jo om ‘Dirty Scrabble’, så jeg må godt) og gå i gang med spillet (på peeeken som de ville sige i mandril-aftalen).

Mandrilaftalen

Mandrilaftalen

 
Et af spillets store fordele er brugen af sammensatte ord, der åbner for nye former for samarbejdsmuligheder spillerne imellem. For eksempel kan en spiller starte ud med at skrive ‘Lones-hul’ (som jo i sig selv er et rimelig ‘dirty’ sammensat ord), hvorefter en anden spiller kan tilføje sovs, så ordet bliver ‘Lones-hul-sovs’ – en tredje spiller kan så tilføje DJ foran ordet, så man til sidst har skabt det fantastisk ord ‘DJ-Lones-hul-sovs’, som EN person måske ikke kunne finde på alene, men som kan skabes med fælles ‘dirty’-tankegange. Fantabulous!
Du kan lige få nogle, forhåbentligvis inspirerende eksempler på, efter min smag, ‘awesome’ dirty scrabble ord:

 

Eksempler på ‘Dirty Scrable’ ord

Klunkebal

Nazisabel

Vaginalkunst

Kusselur

Kådhavfrue

Sædø

Og Jizzpjerrot

Eller de mere almindelig ‘dirty’ ord såsom:

Busk

Cock

Og Sovs

 

Og med disse hylende morsomme eksempler vil jeg igen opfordre dig til at støve dit gamle scrabble spil af, inviterer vennerne over til en god flaske 80 % absinthe og så ellers bare gå igang.

God spiller.

 

Image

Skrevet af

Jeg er cand.mag. i moderne kultur og selvudnævnt ordgøgler. På TheBlaze.dk skriver jeg om det danske sprog og sprogkulturen. Derudover er jeg skribent for Netudgaven, KFUM & Tjeck Magazine, leger kunstfotograf på jeppezabel.com, og spiller lidt musik på jeppezabel.bandcamp.com.

En kommentar til “Dirty scrabble”


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg_replace() in /var/www/jeppezabel.com/public_html/theblaze/wp-content/themes/beveled/includes/theme-comments.php:63 Stack trace: #0 /var/www/jeppezabel.com/public_html/theblaze/wp-content/themes/beveled/includes/theme-comments.php(19): the_commenter_link() #1 /var/www/jeppezabel.com/public_html/theblaze/wp-includes/class-walker-comment.php(174): custom_comment(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/jeppezabel.com/public_html/theblaze/wp-includes/class-wp-walker.php(145): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/jeppezabel.com/public_html/theblaze/wp-includes/class-walker-comment.php(135): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, '5', 0, Array, '') #4 /var/www/jeppezabel.com/public_html/theblaze/wp-includes/class-wp-walker.php(370): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, '5', 0, Array, '') #5 /var/www/jeppezabel.com/public_html/theblaze/wp-includes/comment-template.php(2097): Walker->paged_walk(Array, in /var/www/jeppezabel.com/public_html/theblaze/wp-content/themes/beveled/includes/theme-comments.php on line 63