En laban på-et-lagen?

SEX SEX SEX – del 1

Nu hvor jeg har din opmærksomhed, kan jeg afsløre at dette indlæg rent faktisk handler om sex. Nærmere bestemt seksuelt relaterede udtryk.

 

Seksuelle udtryk

I mit indlæg om komplimenter, har jeg skrevet lidt om seksuelle udtryk i form af, sjovt nok, komplimenter. Fx kan man være et handyr eller en tigermis eller sågar en frækkert på et lagen. Sidstnævnte findes i øvrigt i et utal af varianter, hvor man kan skifte ’frækkert’ ud med ord som ’laban’, ’sjover’, ’hankat’ eller i det hele taget de fleste former for kattedyr.

 

Et andet virkelig smækkert seksuelt udtryk er: ’hun skulle ikke gå to gange rundt om min seng’, måske fordi det besidder en subtilitet, der ikke altid er let at finde, når man shopper seksuelle udtryk. Derudover er det også et smukt udtryk, hvis man har en seng, der står op i mod væggen, således at det simpelthen ikke kan lade sig gøre at gå rundt om ens seng. Ja, sjovt er det.

 

Mildere seksuelle udtryk

Til tider kan de seksuelle udtryk virke lidt hårde og ligefremme, og somme tider passer det naturligvis også til situationen, men andre gange har man måske alligevel brug for lidt mildere udtryk, der stadig indeholder noget seksuelt, bare pakket lidt mere ind.

 

Derfor har jeg opfundet et par udtryk til lejligheden, som den lejlighedsopfinder jeg nu er. Disse udtryk skal ses som lidt mildere alternativer til de lidt grovere seksuelle udtryk så som ’hun/han skal bare flækkes’ og andre udtryk i den dur.

 

1. Hende der skulle bare holdes virkelig hårdt i hånden

holdes-virkelig-hårdt-i-hånden

holdes virkelig hårdt i hånden

 

2. Jeg ku’ godt lige invitere hende der med på en gåtur i Frederiksberg Have

 

3. Jeg kunne godt tænke mig bare at købe en ordentlig buket blomster til hende

 

4. Hun trænger vist til at ordentlig omgang ’snak til langt ud på natten’

 

5. Hende der vil jeg bare invitere ud til en romantisk middag for hårdt

romantisk-middag-for-hårdt

romantisk middag for hårdt

 

Disse udtryk skal selvfølgelig siges med en vis pondus og ikke mindst en underliggende sensualitet.

Vær så artig og snak nu pænt til de damer og de mænner.

Skrevet af

Jeg er cand.mag. i moderne kultur og selvudnævnt ordgøgler. På TheBlaze.dk skriver jeg om det danske sprog og sprogkulturen. Book et humoristisk foredrag om det danske sprog ved at skrive til: mail[snabel-a]jeppezabel.com. Du kan se, hvad jeg holder foredrag om og få mere info ved at klikke på ‘foredrag’ øverst på siden.
Du kan støtte bloggen ved at gå ind på 10er.dk og donere. Så får jeg tid til at arbejde mere med bloggen.

2 Kommentarer til “SEX SEX SEX – del 1”


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg_replace() in /var/www/jeppezabel.com/public_html/theblaze/wp-content/themes/beveled/includes/theme-comments.php:63 Stack trace: #0 /var/www/jeppezabel.com/public_html/theblaze/wp-content/themes/beveled/includes/theme-comments.php(19): the_commenter_link() #1 /var/www/jeppezabel.com/public_html/theblaze/wp-includes/class-walker-comment.php(174): custom_comment(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/jeppezabel.com/public_html/theblaze/wp-includes/class-wp-walker.php(145): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/jeppezabel.com/public_html/theblaze/wp-includes/class-walker-comment.php(135): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, '5', 0, Array, '') #4 /var/www/jeppezabel.com/public_html/theblaze/wp-includes/class-wp-walker.php(370): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, '5', 0, Array, '') #5 /var/www/jeppezabel.com/public_html/theblaze/wp-includes/comment-template.php(2097): Walker->paged_walk(Array, in /var/www/jeppezabel.com/public_html/theblaze/wp-content/themes/beveled/includes/theme-comments.php on line 63