Dad-Noises

Family Guy – Episke øjeblikke

Family Guy er en, på flere måder, enestående komedieserie. I visse sekvenser fanger skaberne af serien små sjove hverdagsfinurligheder, som de talrige andre komedieserier ikke har bemærket eller kommenteret.

 

 

De i sandhed episke øjeblikke i Family Guy

I dette hyldestindlæg til serien vil jeg blot opstille en række episke øjeblikke, der viser hvorfor serien fortjener en plads i komediens berømmelseshal.

 

1. Dad Noises

Dette klip illustrerer på fornemmeste vis, hvorledes vi, når vi bliver lidt ældre, begynder at give flere lyde fra os end da vi var purunge. Når man for eksempel sætter sig i lænestolen efter en lang dag, kan der nemt slippe et stille tilfredsheds suk, og når man skal op ad stolen igen, bliver man af og til hjulpet på vej af en lille anstrengelses-lyd.

 

2. The Bird Is The Word

Dette klassiske Family Guy klip understreger lige nøjagtig hvor irriterende faderen, Peter Griffin, er. Og hans dans/epileptiske anfald er eminent udført.

The-Bird-Is-The-Word-Peter-Griffin

The Bird Is The Word – Peter Griffin

 

3. Brians Novel

Klippet er et af mine absolut ynglings Family Guy-klip. Selve ideen med langsomt at gå lysere og lysere op i stemmelejet, som et stødt stigende irritationsmoment, er intet mindre end fabelagtigt. Derudover demonstrere det, hvorledes serien altid overdriver og bliver ved og ved, til joken er kørt så langt ud som den overhovedet kan (og lidt til). Og det er i høj grad Family Guys stil.

 

4. Following Fat People Around With A Tuba (0.45)

Bare en rigtig gedigen joke omkring sammenhængen mellem fede mennesker og tubamusik. Godt spottet.

 

5. Healthier Than A Horse

Her tvister serien hesteaflivnings-scenariet, således at hesten skyder manden i benet og spørger om han er klar til at ride, eller om han skal aflives. Et meget fint udtænkt tvist.

 

6. The Letter A

Også et af mine favoritter. Klippet pointerer hvorledes bogstavet ’A’ bliver brugt som afslutning på alle sætninger i rigtig mange 90’er sange. Og når man efterfølgende bladrer i sin digitale pladesamling får man i sandhed en ’It’s funny cause’ it’s true’ –oplevelse. Bare prøv at sæt The Calling eller Creed på.

The-Letter-A-Guy

The Letter A-Guy

Herfra skal blot lyde en stille opfordring til at tjekke serien ud; fordi du fortjener det.

Ingen kommentarer endnu.

Skriv et svar